Roerbak van lamsoren, haricots verts en appel

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de boontjes schoon en kook ze in 3 min. beetgaar. Spoel af met koud water. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin.
  • 2 Was de appel en snijd ongeschild n kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in plakjes 0,5 cm. Besprenkel met citroensap om bruin worden te voorkomen. Hak de knoflook fijn.
  • 3 Verhit de olie in de wok en roerbak de knoflook, haricots verts en de appel 2 min. Voeg de lamsoren toe en roerbak nog 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met pijnboompitten en serveer direct.

Roerbak van lamsoren, haricots verts en appel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept