Mihoensalade met mango en garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel in een vergiet onder koud stromend water. Laat uitlekken.
  • 2 Was de komkommer. Halveer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Snijd de plakken in repen.
  • 3 Meng de chilisaus, sesamolie, vissaus en rijstolie in een kom. Meng de mihoen, mango en komkommer erdoor. Snijd de koriander fijn en strooi met de garnalen over de salade.

Mihoensalade met mango en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met ananas en paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept