Bifteki met feta

35 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de ui of snipper hem heel fijn en meng met het gehakt, kruiden, knoflook, citroensap, ei en paneermeel. Kneed tot een stevig gehakt en voeg eventueel nog wat extra paneermeel toe. Snijd de feta in plakken van ca 1 cm dik. Neem 1/6 deel van het gehakt en maak een balletje in je hand en druk deze plat. Leg de feta in het midden en vouw het gehakt er om geen en kneed voorzichtig tot een langwerpige iets platte gehaktbal. Zorg dat alle naden goed dicht zijn. Bak de bifteki in een (grill)pan in ongeveer 15 mooi bruin aan alle kanten. Serveer met Knoflooksaus of tzatziki. Lekker met salade, rijst of aardappeltjes.

Bifteki met feta is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse bifteki oftewel Griekse hamburgertjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bifteki
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept