Mini yoghurt ijstaartjes

40 min + 3 uur in de vriezer -
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter. Schep in iedere muffinvorm een laagje koekkruimels en druk aan met een lepeltje. Klop de slagroom bijna stijf met de suiker. Schep de yoghurt er bij en mix kort er door heen. Verkruimel de merengue schuimpjes grof en schep deze door het yoghurt-slagroommengsel. Pureer ongeveer ¾ van het fruit met een vork of in een keukenmachine. Schep dit een of twee keer door de room zodat er nog een groot contrast is tussen de witte room en het gepureerde fruit. Vul de muffinvormpje tot de rand met het mengsel en zet minimaal 3 uur in de vriezer. Laat ze voor het serveren een paar minuten ontdooien zodat ze makkelijk uit het vormpje gaan en zodat je ze makkelijk kunt eten. Garneer met het overgebleven fruit. Deze taartjes zijn ideaal om de vriezer te hebben als je (onverwachts) eters over de vloer krijgt.

Mini yoghurt ijstaartjes is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met bosbessensorbet
30 min Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met schuim
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Vesuvius Ijstaartjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept