Bruschette met 3 toppings

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de knoflook fijn en snijd het brood in sneetjes van 1 cm. Meng de helft van de knoflook met 2 el olie. Bestrijk hiermee het brood aan beide kanten. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 7 min. in de oven. Keer halverwege.
  • 2 Spoel de bonen af en laat uitlekken. Pureer voor de bruschette met bonenpuree de bonen met 2 el olie in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg het karwijzaad toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Beleg ? van de bruschette ermee. Bestrooi met de blaadjes van de tijm.
  • 3 Verhit voor de bruschette met parmaham en aspergetips de grillpan op hoog vuur. Gril de aspergetips in 5 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie. Beleg ? van de bruschette met de parmaham en aspergetips.
  • 4 Meng voor de bruschette met mediterrane paté de tapenade met paté. Beleg de rest van de bruschette ermee en garneer met blaadjes van de peterselie.

Bruschette met 3 toppings is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soepstengels met toppings
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppotjes met andijvie & toppings
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensalade met 3 kaastoppings
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli met 4 toppings
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept