Cannelloni met wintergroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij. Snijd de knolselderij en peen in blokjes van een ½ x ½ cm (brunoise). Snipper de ui en snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en de rest van de groenten op middelhoog vuur 8 min.
  • 2 Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm. Snijd met de oregano- en salieblaadjes en de rozemarijnnaaldjes fijn en bak de kruiden mee. Zet het vuur uit en rasp de kaas boven de groenten. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng ondertussen een grote pan water aan de kook. Kook de lasagnebladen 4 min. en giet af.
  • 3 Neem een lasagneblad en schep over de breedte een lepel groente. Rol op en leg in de ingevette ovenschaal. Maak zo alle rolletjes. Verdeel de rest van de vulling over de rolletjes. Schenk de tomatensaus erover. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de saus. Bak ca. 20 min. in de oven tot de mozzarella goudbruin kleurt.

Cannelloni met wintergroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept