Antonio Carluccio's risotto met voorjaarsgroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snijd de ui fijn. Rasp de wortelen en snijd in fijne blokjes. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd in fijne blokjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd in stukjes. Snijd de artisjokharten in fijne blokjes.
  • 2 Zet de pan bouillon op laag vuur. Smelt de helft van de boter in een grote pan en smoor de ui glazig. Smoor wortel en bleekselderij 5 min. mee en voeg doperwtjes, sperziebonen en artisjok toe. Roer kort op laag vuur, schep de rijst erdoor tot de korrels rondom vet zijn. Doe er steeds een soepopscheplepel bouillon bij, laat elke portie door de rijst opnemen voor je weer een schep toevoegt. Doe er na 15 min. de asperges bij. Blijf ca. 20 min. bouillon toevoegen en roeren tot de rijst beetgaar is.
  • 3 Neem de pan van het vuur en voeg peper en eventueel zout toe. Roer de rest van de boter en de parmezaan erdoor en serveer de risotto heet.

Antonio Carluccio's risotto met voorjaarsgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige spaghetti met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s gevulde tomaten uit de oven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio's luchtig mascarponegebak
25 min Gebak
Bekijk recept