Chinesekoolrolletjes met gehakt

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water met zout aan de kook. Haal 4 bladeren per persoon los van de Chinese kool, snijd de harde nerf eruit en kook de bladeren 1 min. Spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een wok en bak het gehakt met de 5-kruidenpoeder in 6 min. rul. Voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
  • 3 Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking . Snijd de koriander grof en schep door de puree. Leg de koolbladeren naast elkaar, verdeel het gehakt-groentemengsel erover en rol op. Bestrooi met de katjang pedis. Serveer met de puree.

Chinesekoolrolletjes met gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinesekoolrolletjes met vis en kokos
40 min
Bekijk recept