Pastinaaksoep met kastanjechampignons

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak en snijd in stukjes. Snipper de sjalot. Verhit de olie in een soeppan en fruit de sjalot en de knoflook 1 min. Voeg de pastinaak toe en bak 2 min. mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Kook pastinaak in 10 min. gaar.
  • 2 Kook ondertussen de eieren in
  • 65 min bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. op middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven en bak 1 min. mee.
  • 3 Roer ondertussen de dille door de crème fraîche. Breng op smaak met peper. Pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de soep over de kommen. Halveer de eieren en leg in de soep. Verdeel de champignons erover en schep er wat crème fraîche op.

Pastinaaksoep met kastanjechampignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastinaaksoep met witte bonen
65 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept