Madrasboerenkool met champignons

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer grote stukken aardappel en kook deze samen met de boerenkool in ruim water met zout in 10 min. gaar. Halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Snijd de bosuitjes in schuine ringen van 1 cm. Doe de sojasaus en bosui erbij en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper.
  • 2 Giet de aardappelen met boerenkool af, vang een kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen met boerenkool en voldoende kookvocht met de pureestamper tot een smeuïge stamppot. Voeg de specerijenmelange en een beetje zout toe.
  • 3 Verdeel de stamppot over de borden en schep de champignons erop.

Madrasboerenkool met champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept