Tagliatelle con funghi e zucchine allo zafferano e sogliola (Tagliatelle met paddenstoelen, courgette, saffraan en scholfilet)

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pastadeeg Strooi het bloem op de werkbank en maak een kuiltje in het midden. Voeg de eieren, water en het zout toe en kneed tot een soepel deeg. Wikkel het deeg in keukenfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Saus Meng de saffraan met de witte wijn. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Snijd de paddenstoelen klein. Snijd de courgettes in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot en knoflook. Voeg de courgette toe en bak kort mee. Voeg de paddenstoelen toe en bak circa 5 minuten mee. Blus af met de saffraan witte wijn. Tagliatelle Rol het pastadeeg uit met een rolstok tot een dunne plak en snijd er dunne repen van. Kook de tagliatelle in circa 3 minuten gaar in ruim water met een beetje zout. Meng de gekookte tagliatelle met de saus en schenk de room erbij. Verwarm nog circa 1 minuut. Roer goed door en schep in een diep bord. Leg de gebakken scholfilet er boven op en garneer met een takje peterselie. Gebakken scholfilet Dep de filets droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zeezout. Bloem de filets aan beide kanten. Verhit de zonnebloemolie en bak de filets aan beide kanten in circa 4 minuten goudbruin.

Tagliatelle con funghi e zucchine allo zafferano e sogliola (Tagliatelle met paddenstoelen, courgette, saffraan en scholfilet) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept