Geroosterde paprika-aardappelpuree

4
45 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en halveer de knoflook. Breng een pan met water, de knoflook, takjes tijm, rozemarijn en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Verwijder de knoflook, tijm en de rozemarijn. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Pureer de aardappels met een pureestamper. Pureer de geroosterde paprika’s met de staafmixer in een hoge kom tot een gladde massa. Roer de paprikapuree door de puree en maak de puree smeuïger met een scheutje olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Mix&Match? Bekijk hier bijpassende recepten.

Geroosterde paprika-aardappelpuree is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept