Paprika-vislasagne

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Paprika-vislasagne Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de lasagnevellen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de bovenkant van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in ringen. Snijd de tomaten in plakken. Pluk en snijd de dille fijn. Roer in een kom de mascarpone, melk en de dille met een lepel tot een gladde saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel een vierde van de saus over de bodem van een een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel hier een kwart van de lasagnevellen over en vervolgens een derde van de paprika’s, een derde van de vleestomaten en een derde van de gerookte zalm. Herhaal deze stappen 2 keer en eindig met de lasagnevellen. Bestrooi de lasagne met de geraspte kaas. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de lasagne in circa 15 minuten goudbruin en gaar. TipAls je meer tijd hebt, hoef je de lasagnevellen niet voor te koken, Je hebt dan wel twee keer zoveel saus nodig.

Paprika-vislasagne is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept