Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

AardappelsSchil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappels in circa 6 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. ChampignoncharmillaPel en snijd de ui in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in dunne plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons, een derde van de ui, een kwart knoflook, ketoembar, paprikapoeder, gemberpoeder en chilivlokken circa 4 minuten op laag vuur.  Snijd de koriander fijn. Voeg de koriander en tomatenblokjes toe aan de champignons en laat circa 8 minuten op laag vuur pruttelen.   BladerdeegpakketjesVerwarm de oven voor op 180 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Pluk en snijd de peterselie fijn. Meng de aardappels met de resterende uien, resterende knoflook, peterselie en de smeerkaas. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Kluts het ei in een kom. Leg de plakken bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het aardappelmengsel over het middel, vouw de tegengestelde punten naar elkaar toe en bestrijk met het ei. Bak de bladerdeegpakketjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. ServerenVerdeel de bladerdeegpakketjes over borden en serveer met de champignoncharmilla. 

Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof in bladerdeeg met pittige kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bramen strudel
35 min Nagerecht
Bekijk recept