Blueberry cheesecake

1
15 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem Verwarm de oven op 160 ºC. Rooster de hazelnoten in de oven in circa 12 minuten goudbruin. Laat afkoelen en maal fijn. Meng de bloem met de hazelnoten, basterdsuiker en het zout erdoor. Snijd de boter in blokjes en snijd door de bloem. Kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg uit tot een vierkante plak van 21x21 centimeter. Vet de bakvorm in, bekleed met bakpapier en druk het deeg erin. Vulling Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng de roomkaas, poedersuiker, bloem, eieren, room en vanillemerg door elkaar. Spatel er de blauwe bessen erdoor. Verdeel de vulling over de bodem en bak de cheesecake in circa 1 uur gaar. Laat de cheesecake afkoelen en snijd in vierkante stukken.

Blueberry cheesecake is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Meloenslush
10 min
Bekijk recept
Blueberry pancakes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroen Sorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept