Indische vleessalade

4
30 min-
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappel en winterpeenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels en winterpeen in kleine blokjes. Kook de blokjes aardappel in circa 5 minuten gaar in de pan met water. Schep ze uit de pan met water en laat ze uitwasemen. Kook de winterpeen in hetzelfde water in circa 5 minuten beetgaar. Giet de winterpeen af en spoel koud. Indische vleessaladeVerhit een scheutje olie in een pan en rooster de gemalen kokos circa 5 minuten in een droge pan. Laat de doperwtjes ontdooien. Snijd de komkommer in blokjes. Schil en snijd de mango in blokjes. Was de sla en verwijder de buitenste bladeren. Snijd de sla in dunne repen. Pluk en hak de blaadjes koriander fijn. Meng voor de dressing de ketjap manis, rijstolie, een klein beetje azijn en sambal met elkaar en breng op smaak met een beetje zout en peper. Meng in een kom de blokjes aardappel en wortel, gemalen kokos, komkommer, mango, kropsla, koriander en de doperwtjes met de dressing. Serveren Verdeel de salade over borden en verdeel de rosbief erover.

Indische vleessalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vleessalade
30-60 min -
Bekijk recept
Vleessalade
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Mexicaanse Vleessalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse Vleessalade
30-60 min -
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept