Malva pudding

1
15 min-
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Pudding Klop de suiker en eieren wit en romig. Voeg de jam en de melk toe. Smelt de boter met de azijn en voeg het mengsel toe aan de geklopte eieren. Zeef de bloem. Voeg de bloem, baksoda en zout toe en spatel dit rustig door het eimengsel. Schenk het mengsel in de ovenschaal en bak in circa 40 minuten goudbruin en gaar. Saus Verwarm alle ingredienten voor de saus in een pan, maar laat ze niet koken. Prik de pudding direct als deze uit de oven komt in met een satéprikker en schenk de saus eroverheen. Laat staan totdat de saus helemaal is ingetrokken. Bekijk alle tips van Andy.

Malva pudding is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Malva pudding
15 min- Nagerecht
Bekijk recept