Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 30 min- restaurant Voorgerecht link 24Kitchen print

Ingrediënten

Bereiding

Zoetzure uitjes Breng suiker, water, tijm en azijn aan de kook. Pel de ui en snijd de ui in halve ringen. Voeg de ui toe aan het zoetzuur en laat afkoelen op het aanrecht. Marjoraandressing Pluk de marjoraan en blender samen met het sap van de limoen en de olie tot een dressing. Garnituur Was de aardappels goed en snijd ze in plakjes van een halve centimeter dik. Verwarm een grillpan op het vuur. Bestrijk de plakjes aardappel met de olie. Gril de plakjes aardappel circa 1 minuut op elke kant. Verwarm een koekenpan en rooster de macadamianoten circa 2 minuten en hak ze grof. Pluk de bladeren van de radicchio, steek ze uit met de steker en leg ze op ijswater. Ceviche Snijd de kabeljauw in pakjes van circa een halve centimeter dik. Leg de plakjes op het bord. Lepel hier de dressing over en laat circa 5 minuten marineren. Steek de aardappel plakjes tussen de kabeljauw samen met de zoetzure ui. Bestrooi met de macadamianoten en radicchio.
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan is een recept van 24Kitchen

Receptenzoeker