Kapucijners met portobello’s en geitenkaas

4
15 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Snijd de portobello’ s in plakken. Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze schoon. Pluk en hak de peterselie grof. Verhit een scheutje olie in een (hapjes)pan en fruit 1 teentje knoflook en de ui. Voeg de portobello’ s toe en bak circa 2 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje, kapucijners, de helft van de peterselie en de krieltjes toe. Breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur nog circa 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper. Verbrokkel de geitenkaas boven de pan en breng het geheel op smaak met een beetje zout. Snijd de augurken in plakken. Peterselie-olieMeng in een hoge kom de resterende peterselie, resterende knoflook en de olie en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Serveren Verdeel de kapucijners met portobello’ s en geitenkaas over borden en lepel de peterselie-olie erover. Serveer met de augurken. 

Kapucijners met portobello’s en geitenkaas is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept