Filetto all’aceto balsamico con patate e fagiolini e pomodori - kalfsvlees in aceto balsamico met aardappel en sperziebonen met tomaat

3 sterren op basis van 3 stem(men)

person 4 timer 2 uur- restaurant - link 24Kitchen print

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels uit de oven Verwarm de oven voor op 200 ºC. Was de aardappels goed en snijd ze in partjes. Pel en hak de knoflook fijn. Meng in een ovenschaal de aardappels met de olijfolie, knoflook, zeezout en rozemarijn. Bak de aardappels in de oven in circa 30 minuten goudbruin. Roer tijdens het bakken regelmatig om. Fileto all’aceto balsamico Pel en snijd de ui in grove stukken. Bestrooi het vlees met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak het vlees met de ui in circa 4 minuten goudbruin. Voeg de aceto balsamico en marjoraan toe. Laat nog circa 2 minuten inkoken. Haal het vlees uit de pan en laat circa 5 minuten rusten. Fagiolini Breng een pan water aan de kook en blancheer hierin de sperziebonen. Pel en halveer de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook en geblancheerde sperziebonen samen met de witte wijn toe. Zet het vuur laag en laat kort intrekken. Serveren Snijd een tomaat in dunne plakjes en leg de plakjes dakpansgewijs op het bord. Leg hier de sperziebonen en vervolgens de aardappels op. Leg het vlees op een snijplank. Snijd het vlees tot driekwart in en leg het vlees over de groenten heen. Schep er wat ui en aceto balsamico overheen.
Filetto all’aceto balsamico con patate e fagiolini e pomodori - kalfsvlees in aceto balsamico met aardappel en sperziebonen met tomaat is een recept van 24Kitchen

Receptenzoeker