Chocolatebar de luxe

1
2 uur-
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten en de amandelen in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat in circa 12 minuten goudbruin en laat ze afkoelen. Rooster de kokosrasp in een droge pan goudbruin. Snijd de gedroogde abrikozen in stukjes. Bekleed het cakeblik met bakpapier en plasticfolie. Chocolade tempereren. Smelt de chocolade au bain-marie en schenk twee derde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar. Meng de noten en rozijnen door de chocolade en giet uit in het beklede cakeblik. Tik het cakeblik enkele malen op de marmeren plaat zodat alle luchtbellen eruit zijn en strooi de rest van de ingrediënten er naar eigen wens op. Laat de chocolade in circa 1 uur uitharden. Download hier de wikkel voor de chocolatebar. Bekijk de video voor tips van Rudolph over de wikkel voor de chocolatebar.

Chocolatebar de luxe is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept