Granolataart

1
2 uur-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Moskovischbeslag Verwarm de oven op 180 ºC. Splits de eieren en klop de eidooiers met de helft van de suiker au bain-marie luchtig. Klop de eiwitten met de rest van de suiker tot stijve pieken. Spatel het eiwit door de eidooiers. Smelt de boter. Roer de gesmolten boter en de bloem door het eimengsel. Spatel vervolgens de muesli erdoor. Schep het beslag in de ingevette en met bakpapier beklede taartpan. Bak het beslag in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen en steek het midden van de taart eruit. Yoghurtmousse Week de gelatine in ruim water. Klop de room met de suiker tot iets dikker dan yoghurt dikte. Verwarm een paar eetlepels yoghurt en los daar de gelatine in op. Meng met de rest van de yoghurt en spatel de room erdoor. Laat circa 1 uur opstijven in de koelkast. Schep de mousse in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit met een draaiende beweging mousse rondom de cake. Vulling Week de gelatine in koud water. Snijd de uitgestoken cake in een plak met een dikte van 1 centimeter en leg terug in het gat. Breng de helft van het rood fruit aan de kook, los er de geweekte gelatine erin op. Meng met de jam en roer de rest van het rood fruit erdoor. Schep het fruit in het midden van de taart. Garneer met muesli en munt.

Granolataart is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker