Zalm-pindawontons met mango-mosterdchutney

20
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zalm-pindawontons Verwarm de zonnebloemolie voor tot 180 ºC. Hak de zalmfilet fijn. Pel en snipper de ui heel fijn. Pluk en hak de bladselderij. Vijzel of hak de pinda’s. Meng de zalm met de bladselderij en de gevijzelde pinda’s, voeg de rasp en het sap van de limoen en de helft van de eieren toe. Klop het overgebleven ei los en bestrijk de wontonvellen met het losgeklopte ei. Schep een eetlepel vulling op een wontonvel en knijp het vel dicht. Frituur de wontons goudbruin. Mangomosterd-chutney Schil de mango en snijd het vruchtvlees brunoise. Pel en snipper de ui. Halveer de rode peper en snijd de peper fijn. Snijd de paprika fijn. Verwarm de mango, ui, peper, de paprika, mosterdpoeder, grove mosterd en de gembersiroop en kook in circa 10 minuten tot chutney.

Zalm-pindawontons met mango-mosterdchutney is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept