Rood fruit pannenkoekentaart

4
30 min-
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter. Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, melk, eieren, een snufje zout en boter. Verhit olie in een pan, schep er een laagje beslag in en bak tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak hem gaar. Herhaal dit tot het beslag op is. Snijd het fruit in gelijke stukken. Pluk en snijd de basilicum in reepjes. Houd een gedeelte van het fruit achter voor de garnering. Meng de Griekse yoghurt met de honing, het overige fruit en de basilicum. Bestrijk de pannenkoeken, op één na, met de yoghurt en stapel ze op elkaar. Leg de niet besmeerde pannenkoek bovenop. Verdeel het achtergehouden rode fruit op de bovenste pannenkoek.

Rood fruit pannenkoekentaart is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept