Barbecuebanaan met sinaasappel-kokossmoothie

4
30 min-
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Barbecuebanaan Steek de kolen van de barbecue aan en laat ze goed heet worden. Hak de bitterkoekjes en chocolade grof. Schil de bananen niet, maar snijd ze over de lengte in (let op: niet helemaal door). Spreid de banaan een beetje open. Verdeel de suiker, likeur, bitterkoekjes en chocolade over de opening. Pak de bananen in met aluminiumfolie en rooster ze circa 10 minuten op de barbecue. Je kunt de pakketjes ook tussen de kolen van de barbecue leggen, maar zorg er dan wel voor dat de kolen voldoende zijn afgekoeld en gebruik hiervoor een tang. Je kunt ze dan 10 minuten of langer laten liggen. Wees bij het openen van de pakketjes voorzichtig. Sinaasappel-kokossmoothie Pureer de kokosmelk, yoghurt, sap en rasp van de sinaasappel en honing in een blender. Schenk de smoothie in glazen. TIP: De bananen kun je ook in de oven op 200 ºC in circa 12 minuten garen.

Barbecuebanaan met sinaasappel-kokossmoothie is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

alpro kokossmoothie met kiwi en banaa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Barbecuebanaan met chocolade
15 min Nagerecht
Bekijk recept