Romige champignon-druivenschotel

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

KrieltjesVerhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant. Romige champignon-druivenschotelSnijd de kalkoenfilet in repen. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kalkoenfilet om en om goudbruin. Voeg de ui. Knoflook en champignons toe en bak circa 6 minuten mee. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de bospeentjes in gelijke stukken en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af. Voeg de druiven samen met de doperwten, bospeen en de roomkaas toe aan de pan. Roer door tot de roomkaas gesmolten is en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de romige champignon-druivenschotel over borden en serveer met de krieltjes.

Romige champignon-druivenschotel is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept