Pasta met biefstuk en gorgonzola

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden.Bestrooi de biefstukken met een beetje zout en versgemalen peper en gril ze in circa 4 minuten om en om goudbruin. Snijd de gorgonzola in plakken. Haal de biefstukken van de barbecue, leg ze op een bord en verdeel de gorgonzola erover. Dek af met aluminiumfolie.Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de pijnboompitjes en de tomaten toe en roer door elkaar tot de pijnboompitjes goudbruin geworden zijn. Roer de pasta erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.Verdeel de pasta over borden. Pluk de basilicum en strooi de blaadjes over de pasta. Rasp de Parmezaanse kaas erboven en verdeel de biefstukken met gorgonzola erover.TIP: Je kunt de biefstukken natuurlijk ook gewoon bakken in een koekenpan of grillen in een grillpan.

Pasta met biefstuk en gorgonzola is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept