Italiaanse aardappelsalade

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels kokenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de aardappels in gelijke kleine blokjes. Kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze uitlekken op keukenpapier. SaucijsjesVerhit een scheutje olie in een pan en bak de saucijsjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Snijd de worst in plakken. HazelnotenpestoRooster de hazelnoten circa 5 minuten in een droge pan. Pel de knoflook. Pureer de basilicum, hazelnoten, Parmezaanse kaas en olijfolie extra vierge met een staafmixer tot pesto.   Breng de pesto op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Italiaanse aardappelsaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in circa 2 minuten beetgaar. Giet de broccoliroosjes af en spoel ze koud. Halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de ui in halve ringen. Meng in een grote kom de aardappels, hazelnotenpesto, broccoli, cherrytomaten, rode ui en de rucola. ServerenVerdeel de Italiaanse aardappelsalade en de saucijsjes over borden.

Italiaanse aardappelsalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniburgers met aardappelsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept