Visschotel Bari met bleekselderij

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil de bleekselderij en snijd de bleekselderij in repen die in de ovenschaal passen. Kook de bleekselderij in circa 4 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Snijd de ansjovis in stukjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, ansjovis en rode peper circa 2 minuten. Snijd de aubergines en tomaten in blokjes. Voeg de aubergine en tomaten toe en bak in circa 6 minuten gaar. Pluk en hak de blaadjes basilicum fijn en roer door het gerecht. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de kabeljauw in blokjes. Meng de pasta met de groente en de kabeljauw en verdeel over een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel de bleekselderij over de groente en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.

Visschotel Bari met bleekselderij is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept