Maaltijdsalade in tortilla’s

4
2 uur-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Leg de soepkommen ondersteboven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de soepkommen met een beetje zonnebloemolie. Vouw de tortilla’s over de soepkommen. Bak de tortilla’s in de oven in circa 6 minuten krokant en goudbruin. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Rooster de amandelen in een kleine koekenpan lichtbruin in circa 4 minuten op matig vuur. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan. Voeg de paprika toe en bak in circa 4 minuten gaar. Voeg de knoflook en de uien toe en bak circa 2 minuten. Meng in een grote kom de witte wijnazijn met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg de honing en de mosterd toe en meng goed door. Schenk de olijfolie extra vierge in een dun straaltje al roerend met een garde erbij. Meng de spinazie door de dressing. Serveren Verdeel de tortilla’s over borden. Verdeel de spinazie en de gebakken groente over de tortilla’s. Verbrokkel de feta erover en bestrooi met de amandelen.

Maaltijdsalade in tortilla’s is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburrito met Italiaanse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
25 min Snack
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept