Gnocchi met boerenachterham

4
30 min-
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gnocchi met boerenachterhamBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in gelijke, schuine stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet de asperges af. Snijd de ham in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheut olie in een (hapjes)pan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaten, ham en de gnocchi toe en bak circa 5 minuten mee. Roer de pesto erdoor en breng op smaak met versgemalen peper. Schaaf de Parmezaanse kaas met de dunschiller in lange dunne repen. RucolasaladePel en snijd de ui in dunne ringen. Meng in een kom de ui, rucola en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper.  ServerenVerdeel de gnocchi met boerenachterham en de rucolasalade over borden en strooi de Parmezaanse kaas erover. 

Gnocchi met boerenachterham is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cayenne-bonenschotel
30 min-
Bekijk recept
Nasi met shiitakes
30 min-
Bekijk recept
Ham-kaassoufflés
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Honing-mosterd prei uit de oven
30 min-
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept