Koshari

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de rijst en de macaroni in circa 10 minuten gaar. Giet af en laat circa 2 minuten droogstomen. Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien en komijnpoeder circa 3 minuten. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje en de tomatenblokjes toe. Laat circa 6 minuten op laag vuur garen. Giet de tonijn af. Giet de linzen af en spoel ze schoon. Voeg de linzen, rijst, macaroni, tonijn en de roze garnalen toe aan de pan en warm kort door. Halveer de limoen en breng de koshari op smaak met het sap van de limoen Snijd de blaadjes peterselie en de bieslook fijn. Roer de helft van de bieslook door de koshari. Serveren Verdeel de koshari over kommen of borden. strooi er peterselie en de resterende bieslook overheen.  

Koshari is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koshari van Nadia en Merijn
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koshari van Nadia en Merijn
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept