Pasta carbonara met een twist

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spaghettini volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de spekreepjes circa 8 minuten tot ze krokant beginnen te worden. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Bak de sjalot en knoflook kort met de spekjes mee. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in partjes. Voeg de radijsjes toe aan de spekjes en bak circa 3 minuten mee. Meng de eieren met de kaas (voeg eventueel water toe als het eimengsel te dik is). Roer de pasta en vervolgens het eimengsel door de pan met spekjes en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de Crazy Pea af en meng door de pasta carbonara.

Pasta carbonara met een twist is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met romige tonijn gevulde aardappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandel-kaneeltwists
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept