Appelcrumble

4
30 min-
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in met boter. Schil en snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Meng in de ovenschaal de appels met het rasp van de citroen en de helft van de suiker. Kneed bloem, havermout, boter, resterende suiker en het zout met elkaar en wrijf met je handen tot een kruimeldeeg. Verdeel het kruimeldeeg over de appels. Bak de crumble in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. 

Appelcrumble is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
55 min Nagerecht
Bekijk recept