Herfstige stamppot met zoete spekjes

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Herfstige stamppot met zoete spekjesBreng 2 pannen met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom ze droog. Pureer de aardappels met een pureestamper.Maak de puree smeuïg met de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper. Verwarm een pan en bak de spekblokjes in circa 5 minuten krokant. Snijd de champignons in vieren. Hak de noten grof. Voeg de champignons en noten toe aan de spekblokjes en bak circa 5 minuten mee. Voeg de honing toe aan de spekjesblokjes en verwarm op laag vuur circa 2 minuten. Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine reepjes. Kook de snijbonen in circa 4 minuten beetgaar. Giet af. Roer de spekblokjes met champignons en de snijbonen door de puree. 

Herfstige stamppot met zoete spekjes is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige tiramisu met mandarijnen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
De herfstige ratatouille van Sander
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige Hachee:
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept