Caribische stoofschotel met cacao

4
2 uur-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snijd de uien grof. Pel de knoflook. Pureer de uien, chilipeper, knoflook, rozijnen, cacao, walnoten en tomaten met de staafmixer en het staafmixerbakje tot een gladde puree. Schil en snijd de wortel in dunne plakken. Snijd de runderlappen in blokjes van 3 bij 3 centimeter. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de runderlapjes circa 5 minuten. Voeg een scheutje bouillon toe en roer de puree erdoor. Voeg daarna de rest van de bouillon, de wortel, kaneel en kruidnagel toe en stoof circa 3 uur op laag vuur. Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Serveren Serveer de rijst in een timbaaltje en schep hier de stoof langs. Garneer met peterselie.

Caribische stoofschotel met cacao is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Caribische drumsticks
40 min Snack
Bekijk recept