Tomatenbrood met geroosterd groentepalet

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Geroosterd groentepaletVerwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de bovenkant van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in ringen. Snijd de courgette en de tomaten in dunne plakken. Leg de paprika’s, courgette en de tomaten in rijen op een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de rozemarijn en snijd de naaldjes fijn. Strooi de rozemarijn over de groente, besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper. Strooi de Parmezaanse kaas erover en bak de groente in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.  TomatenbroodSnijd de ciabatta in plakken. Leg de plakken op het ovenrooster en bak de plakken in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. Pel de knoflook en wrijf de knoflook over het brood. Halveer de tomaten. Besprenkel het brood met een scheutje olie en wrijf het brood royaal in met de tomaten. Beleg het brood met de plakjes parmaham.  ServerenVerdeel de geroosterde groente over borden. Serveer met het tomatenbrood.

Tomatenbrood met geroosterd groentepalet is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept