Lauwwarme spitskoolsalade

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de spitskool in vieren en verwijder de kern. Snijd de spitskool in reepjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in vieren. Verhit een scheut olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 5 minuten. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Pluk en hak de peterselie fijn. Voeg de ui en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Roer de spitskool en de peterselie erdoor en bak circa 5 minuten mee. Haal de pan van het vuur en roer de penne erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de tomaatjes in reepjes en meng met de mayonaise. Voeg, indien nodig, een scheutje water toe tot de gewenste dikte. Serveer de tomatenmayonaise bij de lauwwarme spitskoolsalade.

Lauwwarme spitskoolsalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje spinazieburger met spitskoolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spitskoolsalade met geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Insectenburger met spitskoolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept