Andijvie uit de wok met ketjap-tofu

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

EiermieGaar de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Ketjap-tofuSnijd de tofu in blokjes. Verhit een scheutje arachideolie in een koekenpan en bak de tofublokjes om en omin circa 6 minuten goudbruin.Voeg de sesamzaadjes toe en bak circa 1 minuut mee. Schenk de ketjap manis erbij en breng aan de kook. Roer de tofu goed door de ketjap manis tot de tofu er volledig mee bedekt is. Andijvie uit de wokPel en snijd de uien grof. Pel en snijd de knoflook grof. Snijd de champignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de uien, knoflook, champignons en cashewnoten circa 5 minuten. Snijd de andijvie in vieren, verwijder de onderkant en snijd de andijvie in repen. Voeg de andijvie toe aan de champignons en bak circa 4 minuten tot de andijvie volledig geslonken en gaar is. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met sesamolie en een beetje zout. Serveren Verdeel de eiermie over borden. Verdeel de andijvie uit de wok en de ketjap-tofu over de eiermie.

Andijvie uit de wok met ketjap-tofu is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept