Romige tagliatelle met champignons

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.  Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui en bak de champignons 5 min. mee. Meng intussen de knoflook, kaas en tijm door de slagroom.  Giet de pasta af en schep deze bij de champignons.  Schenk de kruidige kaasroom erbij. Verwarm de pasta 1-2 min. op laag vuur tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over vier diepe borden.

Romige tagliatelle met champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept