Romige vegetarische lasagne

4
20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 180˚C. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui en 2 teentjes knoflook 1 min., voeg de paprika toe en bak 4 min. mee. Schep de tomatenblokjes erdoor en verwarm de saus nog 8 min. Voeg 1 theelepel oregano en zout en peper naar smaak toe.  Schep een beetje saus in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Maak zo meer lagen met de saus en de lasagnebladen. Eindig met een laag tomatensaus.  Meng de crème fraîche met de kaas, het laatste knoflookteentje, 1 theelepel oregano en zout en peper naar smaak. Schep de kaascrème op de lasagne en strijk glad.  Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Lekker met kropsla met yoghurtdres

Romige vegetarische lasagne is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept