Lucia's spaghetti-ovenschotel met tomatensaus en balletjes

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in 7 min. beetgaar. Giet de pasta af en spoel koud. Laat de pasta goed uitlekken.  Kneed het gehakt, de eieren, het paneermeel en de nootmuskaat door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Draai ca. 25 kleine gehaktballetjes.  Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom goudbruin in ca. 25 min. Verdeel ze over de spaghetti. Schep de tomatensaus erover en roer alles goed door elkaar. Strooi de kaas erover.  Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak 20 min. Lekker met een groene salade en vers geplukte basilicumblaad

Lucia's spaghetti-ovenschotel met tomatensaus en balletjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lucia's spaghetti-ovenschotel met tomatensaus en balletjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met spinazie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept