Pestohaasje met serranoham

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klap het dunne uiteinde van de varkenshaas terug zodat het vlees overal even dik is. Besmeer de varkenshaas rondom met de pesto. Leg de plakjes ham overlappend naast elkaar. Leg er de varkenshaas op en rol het vlees in de ham op. Steek er eventueel een houten prikkertje in.  Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten en schud ze op een bord.  Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het vlees in 10-12 min. bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar. Haal het vlees uit de pan en laat het verpakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd het vlees in plakjes en leg het op een schaal. Bestrooi met de rucola, de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten. Schaaf er met een dunschiller mooie vlokken Parmezaanse kaas b

Pestohaasje met serranoham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept