Uiensoep met bladerdeegdakje

4
30 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een soeppan. Fruit de uien, suiker en kruiden op laag vuur ca. 20 min. tot de uien bruin kleuren.  Voeg de wijn toe en laat 3 min. sudderen. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Schep de soep in de kommen en laat afkoelen tot deze lauw is.  Verwarm de oven voor tot 175°C. Snijd 4 cirkels uit het deeg die net iets groter zijn dan de kommen.  Bestrijk de randen van de kommen met water en bedek ze met bladerdeeg. Bestrijk met losgeklopt ei en bestrooi met de kaas.   Zet de kommen ca. 15 min. in de oven of tot het bladerdeegbruin is. Serveer dir

Uiensoep met bladerdeegdakje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenrunderbouillon met bladerdeegdakje
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kip Onder Een Bladerdeegdakje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Een Bladerdeegdakje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Een Bladerdeegdakje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept