Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas

4
30 min-
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prak de geitenkaas fijn met een vork. Klop de slagroom stijf met de mixer. Spatel de geitenkaas door de slagroom en voeg naar smaak peper toe. Zet de mousse tot gebruik in de koelkast.  Klop een dressing van de olie, azijn, mosterd, knoflook en suiker. Breng op smaak met zout en peper.  Verdeel de veldsla en de bietjes over vier borden. Besprenkel met de dressing en schep op elk bord 3 quenelles (langwerpige balletjes) geitenkaasmousse. Gebruik voor de quenelles 2 dessertlepels en doop ze zo nu en dan in heet water. Dan glijden de quenelles er mooi vanaf. Bestrooi de salade met de pecannoten en cranberry’s.

Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept