Miniwraps met Mexicaanse topping

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de rode pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken en doe in een kom. Schenk het kokende water erover en laat 10 min. staan. Boen ondertussen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Pel en snijd de ui in parten. Schil de ananas, snijd het vruchtvlees van de harde kern en snijd in plakjes. Verpak ? van de ananas in vershoudfolie en leg tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Doe de rest van de ananas met de rode peper met het water, limoenrasp en -sap in de keukenmachine. Voeg de ui, knoflook, komijn, oregano, paprikapoeder, zonnebloemolie en 3/4 van de koriander toe en maal tot marinade. Doe de garnalen in een schaal en schenk er de helft van de marinade over. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Zet ook de rest van de marinade afgedekt in de koelkast. Deze gebruik je als saus.
  • 3 Neem de garnalen uit de koelkast en laat uitlekken in een vergiet. Laat de saus op kamertemperatuur komen. Verhit de grillpan en gril de ananas 5 min. keer halverwege. Schep de ananas op een bord en dek af met aluminiumfolie. Gril de garnalen 5 min. keer halverwege.
  • 4 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Neem uit de pan en verdeel de garnalen en ananas erover. Druppel een beetje saus erover en garneer met de rest van de koriander. Serveer de rest van de saus erbij.

Miniwraps met Mexicaanse topping is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met oranje topping
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Miniwraps met shoarma
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Miniwraps met gegrilde groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
25 min Snack
Bekijk recept