Pompoentaartjes met blauwaderkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de springvormpjes in met wat olie. Halveer elk vel filodeeg in de breedte. Vouw de halve vellen dubbel. Bestrijk alle vellen met de bakkwast aan weerszijden met olie. Leg in elk vormpje 1 dubbelgevouwen vel filodeeg, draai de vormpjes een kwartslag en leg er een 2e vel op. Laat het deeg iets over de rand hangen.
  • 2 Schil de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Doe in een kom. Snijd de cambozola in stukjes en ris de blaadjes van de tijm. Meng de kaas en tijm door de pompoen. Verdeel het mengsel over de vormpjes. Klop de eieren los met (versgemalen) peper en zout en verdeel over de vormpjes. Strooi de noten erover.
  • 3 Vouw het overhangende filodeeg terug over de vulling. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Pompoentaartjes met blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Pompoentaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept