Amuse van kalfsfilet en kwartelei

4
10 min
Snack
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in sneetjes (1 sneetje per 2 personen) van een ½ cm dik en halveer in de breedte. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak de sneetjes brood.
  • 2 Breng water aan de kook in een steelpan. Kook de kwarteleitjes 2 min. en 30 sec. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel en halveer ze in de lengte.
  • 3 Leg elk toastje op een bord. Leg op elk toastje 2 blaadjes rucola. Vorm met 2 theelepels langwerpige balletjes (quenelles) kalfsfilet en verdeel ze over de toastjes. Bestrooi met wat uitjes.
  • 4 Snijd de cherrytomaten in 4 partjes. Leg op elk toastje 1 partje tomaat en een ½ kwarteleitje. Verdeel de augurken erover. Garneer met de bieslook. Bestrooi met peper.

Amuse van kalfsfilet en kwartelei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige spinaziesoep met ham en ei
20 min-
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept