Penne met minigroente, tomaat en basilicum

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de ui 3 min. Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Voeg de peper met de knoflook toe aan de ui.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes en haricots verts uit de verpakking van de minigroente toe en breng aan de kook. Laat 4 min. op laag vuur koken. Snijd de maiskolfjes in stukjes van 1 cm, voeg samen met de bimi toe en laat nog 3 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep om met de saus. Snijd basilicum grof. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met het basilicum en de geraspte Parmezaanse kaas.

Penne met minigroente, tomaat en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept