Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig, laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken en hak ze klein. Prak de spekjes met de peterselie en de knoflook door de zachte boter. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de biefstukjes in een beetje olie op de bakplaat in 2 min. per kant bruin en rosé vanbinnen. Leg de biefstuk op het bord en leg er een vlokje kruiden-spekjesbote

Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept
Grillbootje Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groentenratatouille met roquefort Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmgratin Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept